Bulk от Pharm-Tec / Фарм-тек – микс 3, 300 мг. /1,5 мл.

99,90 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Bulk от Pharm-Tec  е силен анаболен микс от активни вещества, които ви помагат да постигнете желаните фитнес резултати и да ги задържите за дълъг период от време. Страхотна комбинация за улеснен прием.

Действие, ефекти и резултати при прием на Bulk от Pharm-Tec (Фарм-тек)

Bulk има силни анаболни и умерено андрогенни свойства:

  • Отличен за качване на мускулна маса
  • Супер силен ефект при чистене на релефа при комбинация с неароматизиращи стероиди
  • По-бързо възстановяване на мускулите
  • Прилив на сила за по-интензивни тренировки
  • Енергизиращ ефект и повече издръжливост
  • По-бързо постигане на желаната визия

Правилният прием на Bulk от Pharm-Tec е различен за всеки, но обикновено е около 8 седмици, след които задължително се предприема терапия за ребалансиране на веществата в тялото. Ако следвате стриктно програмата си, ще успеете да запазите дълготрайно придобития мускулен обем и релеф. Купи Bulk бързо и лесно онлайн на добра цена.

Продуктът повишава издръжливостта вследствие на повишеното производството на червени кръвни клетки в тялото. Това оказва влияние на производителността ви и ви дава шанса да тренирате за много дълги периоди без нужда от почивка. Приливът на сила ви помага да вдигате по-тежко.

Купи Bulk от Pharm-Tec на добра цена от Anabolic.bg

Bulk от Pharm-Tec е страхотен микс от Болденон ундециленат, Тестостерон енантат и Тренболон енантат, които гарантират впечатляващи резултати. Сега имате възможност да купите Bulk от онлайн магазина на Anabolic.bg с помощта на бърза, лесна и онлайн поръчка. Купи на добра, конкунрентна цена.

Странични ефекти при прием на Bulk

Страничните ефекти са свързани с прекомерния, неправилен прием. Ароматизира, което може да доведе до задържане на вода, гинекомастия, проблемна кожа. Възможно е да имате проблеми със съня. Ако прекалявате с дозата може да доведе до странични ефекти като възникне на ипетрофия или проблеми с черния дроб. Не увеличавайте дозите без консултация със специалист, за да не развието по-сериозни странични ефекти. Не се препоръчва на жени или подрастващи. Купи Bulk на отлична цена онлайн от Anabolic.bg.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!