BPC-157 пептид - 1 амп. х 10мг - MAXLab

200,00 лв. 140,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

BPC-157 е синтетичен пептид, който е предмет на научни изследвания поради потенциалните си регенеративни свойства. Известен е със способността си да стимулира заздравяването на разнообразни тъкани, включително мускули и сухожилия. Този пептид се използва главно в предклинични изследвания и все още не е одобрен за употреба от хора. Поради това е наличен само за изследователски цели и не се препоръчва за самолечение.

Ефект и действие:

  • Ускорява възстановяването: Подпомага бързото възстановяване на мускулите след интензивни тренировки, като съкращава времето за възстановяване между тренировъчните сесии.
  • Поддържа мускулната интегритет: Може да стимулира заздравяването на микротравми в мускулните влакна, което е важно за предотвратяване на по-сериозни наранявания.
  • Подобрява мускулната гъвкавост и подвижност: Способността му да подобрява възстановяването може да води до подобрена гъвкавост и намален риск от наранявания при изпълнение на широк спектър от движения.
  • Помага за управление на възпалителни процеси: Анти-възпалителните свойства на BPC-157 могат да намалят риска от хронични възпаления, които могат да възникнат от постоянни тренировки.
  • Подпомага общото благосъстояние: Въпреки че директната връзка със засилването на физическата производителност не е доказана, общото подобрение на възстановяването и намаляването на възпаленията може косвено да подобри фитнес постиженията.

Прием

Тъй като BPC-157 не е одобрен за употреба от хора, няма установени стандартни дозировки. Дозировката за лабораторни изследвания при животни варира, и тези дози не могат директно да се приложат при хора. Важно е да се следват насоките на производителя и да се провеждат изследванията в контролирани лабораторни условия.

Потенциални странични ефекти:

Възможността за странични ефекти при употребата на BPC-157 не може да бъде напълно изключена поради ограничените изследвания върху хора. Всеки нов пептид или вещество носи потенциален риск от нежелани реакции, които трябва да се наблюдават в процеса на изследователските студии.

Съхранение

Пептидите като BPC-157 изискват специални условия на съхранение за да се запази активността им. Реконституираните разтвори трябва да се използват в кратки срокове, за да се избегне разграждането на пептида.

Информация за MAXLab

MAXLab е компания, която се специализира в производството на изследователски пептиди, включително BPC-157. Тяхната мисия е да подпомагат научната общност с висококачествени материали за лабораторни тестове и изследвания.

Защо да си купите от нас?

При покупката на изследователски пептиди като BPC-157, трябва да се уверите, че се обръщате към доверени и утвърдени в областта доставчици. Проверете за наличие на подробни анализи и сертификати за качество, които да гарантират автентичността на продукта. 

Ние от Anabolic.bg сме се погрижили за това. Избрали сме възможно най-качествения продукт на пазара, за да не се налага да рискувате със здравето си!

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!