Болденон (Boldenone) от HTP - 200 mg/ml - 10 ампули

80,00 лв. 71,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Болденон от HIGH TECHNOLOGICAL PHARMACEUTICALS (HTP) е висококачествен анаболен стероид, предназначен за сериозни атлети и бодибилдъри. Този продукт е разработен с цел да осигури максимална ефективност при изграждането на мускулна маса и сила. Формулиран е с внимателно подбрани съставки, които гарантират безопасност и ефективност. Болденонът на HTP е известен със своето продължително действие, което го прави идеален за дългосрочни цикли.

 

Действие на Болденон от HTP

 

Този препарат действа чрез увеличаване на синтеза на протеини и стимулиране на освобождаването на еритропоетин, което води до по-добро снабдяване на мускулите с кислород. Това подобрява издръжливостта и ускорява възстановяването след интензивни тренировки. Допълнително, болденонът насърчава задържането на азот в мускулите, което е ключово за мускулния растеж. Комбинацията от тези ефекти води до значително увеличаване на мускулната маса и сила при правилна употреба.

 

Прием и употреба

 

Болденонът от HTP се предлага в ампули за интрамускулна инжекция, като препоръчителната доза варира между 200 и 600 мг седмично. Начинаещите потребители могат да започнат с по-ниски дози от 200-300 мг седмично, докато по-опитните атлети могат да увеличат дозата до 600 мг седмично за по-добри резултати. Циклите обикновено продължават между 12 и 20 седмици, като по-дългите цикли могат да предоставят по-добри резултати, но и увеличават риска от странични ефекти.

 

Потребителски ниво Препоръчителна доза (мг/седмично) Продължителност на цикъла (седмици)
Начинаещи 200-300 мг/седмично 12-20 седмици
Опитни 600 мг/седмично 12-20 седмици

 

Противопоказания

 

Употребата на болденон не е препоръчителна за лица с анамнеза за кардиоваскуларни заболявания, чернодробни проблеми или хормонални дисбаланси. Жените трябва да бъдат особено внимателни при употреба на болденон поради високия риск от вирилизация, което включва задълбочаване на гласа и увеличаване на окосмяването по лицето и тялото. Консултацията с лекар преди започване на цикъл е силно препоръчителна.

 

Възможни странични ефекти

 

Някои от най-честите странични ефекти включват акне, мазна кожа и увеличено окосмяване. Възможно е да се наблюдават и промени в настроението, включително повишена агресия и раздразнителност. По-продължителната употреба може да доведе до по-сериозни здравословни проблеми като хипертония, чернодробна токсичност и хормонални дисбаланси. В редки случаи може да се появи гинекомастия, което е резултат от конверсията на тестостерона в естроген.

 

Цена и качество

 

Болденон от HIGH TECHNOLOGICAL PHARMACEUTICALS (HTP) се предлага на Anabolic.bg на достъпна цена. Продуктът е оригинален и с високо качество, осигуряващ максимална ефективност при правилна употреба. Anabolic.bg гарантира автентичността на продуктите си, което ги прави надежден източник за закупуване на анаболни стероиди.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!