Boldenone / Болденон Pharm-Tec 10amp x 200mg/ml

84,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Boldenone Undecylenate (Болденон) на Pharm-Tec 10амп. по 200мг

Болденон  е с активно вещество Boldenone Undecylenate. Това е лек инжекционен стероид с дълъг полуживот след инжектиране. Притежава високи анаболни свойства и меко андрогенни. Сред спортистите често е сравняван с Дека Дураболин, но за разлика от нея Болденон е малко по-високо андрогенен препарат. Обикновено Болденон заменя Дека Дураболин в повечето цикли за мускулна маса и сила.

Boldenone на Pharm-Tec увеличава значително апетита и червените кръвни телца в тялото на спортиста приемащ препарата. Повишава мускулната маса бавно, но много висококачествено. С Болденон няма да пораснете рязко и драстично, но покачването на качествена мускулна маса е постоянно. Атлетите също споделят, че напомпването по време на тренировка е брутално мощно. Този ефект се получава от повишеният азот в мускулните клетки.

Обичайната дозировка на Болденон Pharm-Tec е 400-600мг седмично за период от 8-12 седмици. Обикновено Болденон се използва в цикъл за маса. Удачно се комбинира с Тестостерон Енантат. При тази комбинация повишаването на мускулната маса и сила е драматично и много качествено.

Всяка кутия съдържа 10 ампули по 200милиграма Болденон (Boldenone Undecylenate) на Pharm-Tec.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!