Болденон - Същност, действие/ефект и прием

6 декември 2018
Болденон - Същност, действие/ефект и прием

Научи повече за Болденон и неговата същност, приложение, действие, ефект и прием. Анаболен стероид с изключително силен ефект и видими резултати. Подходящ за фитнес фенове, бодибилдъри и трениращи.

 

Болденон – Състав и същност

 

Болденон е стероид с андрогенни и анаболни ефекти. Той се използва в цикли с комбинация с други продукти за качване или сваляне на мускулна маса. Препоръчва се при излизане от цикъл с анаболни стероиди с цел бързо възвръщане нивата на тестостерон и предотвратяване на прекомерен катаболизъм. Добър ефект и видими резултати от действието му.

 

По същност и състав Болденон представлява всъщност една модификация на тестостерон. Представлява синтетичен аналог на тестостерон, в който първият и вторият въглеродни атоми са свързани. Активността на Boldenone на е по-малка.

 

Имайте предвид, че болденонът не задържа много вода, а мнозина приемат, че щом за една седмица не са качили 5 кг, значи той не работи. Но не е така! Всъщност това е един от плюсовете му – понеже не задържа вода, повечето от качената маса се запазва. Освен това, той потиска естественото производство на тестостерон в тялото. Бъдете добре запознати преди да го приемете, за да имате реалистични очаквания за приема му и ефектът, който ще постигнете.

 

Действие и ефекта от прием на Болденон са много силни, затова той се предлага под много форми и под различни имена на пазара като:

 

 

Прием на Болденон – дозировка

В Болденон е има естер наречен “ундецикленат”, който е с по-дълъг живот и това налага инжекциите за прием да са на всеки 10-14 дена. Истината е, че нетърпеливите днешни билдъри са склонни към по-чест прием, дори от стероиди, които имат по-дълъг живот. Затова си го инжектират на всеки 4-5 дена, което може да доведе до сериозни странични ефекти. Друга популярна практика за прием е инжектиране през ден, а други веднъж седмично. Независимо от дозата се препоръчва минимален прием на Болденон Ундециленат от 8 седмици. 

 

Внимание: Имайте предвид, че приемът трябва да става след консултация със специалист винаги. Колкото по-големи дози взимате – толкова по-големи са шансовете за развитие на странични ефекти. 

 

По принцип препоръчителните дози са доста ниски (300-400 мг седмично), но ниският афинитет към образуване на практика кара някои бодибилдъри да ги удвояват. Затова най-добрият вариант е първо, да знаете какво правите (под насоките на специалист) и второ, да следите как тялото ви реагира при различните дози. 

 

Местата на инжекциите трябва да се сменят редовно, за да не се получи възпаление или инфекции, а тъй като е на мастна основа, не трябва да се инжектира наведнъж прекалено голямо количество заради риск от абцес. 

 

Ако забележите поява на каквито и да е било странични ефекти или действие, което не очаквате, незабавно се свържете със специалист. Той ще разгледа случая и ще констатира дали всичко е наред.

 

Ефект и действие на Болденон

 

Основните ефекти и действие от прием на Болденон са:

 

  • Силно увеличаване на мускулната маса
  • Увеличаване на силата
  • Покачване на теглото
  • Прилив на кислород към мускулите, тъй като Болденон стимулира производството на червени кръвни клетки 
  • Увеличава издръжливостта

 

Това са само част от ефектите и действието при прием на продукта. Моля, не прекалявайте с дозите, защото това означава по-голям риск от поява на странични ефекти.

 

Имате предвид, че болденонът не задържа много вода, а мнозина приемат, че щом за една седмица не са качили 5 кг, значи няма ефект и действие. Всъщност това е един от плюсовете му – понеже не задържа вода, повечето от качената маса се запазва. 

 

Друг ефект при прием на Болденон е, че задържането на азот се увеличава и оттам синтезът на протеин се засилва, а апетитът се покачва. Този процес всъщност е знак за действие – знак, че преносът и усвояването на хранителни съставки е по-голям, което индиректно значи, че червените кръвни телца, които ги пренасят, са повече. Действие и ефект има, стига да го приемате правилно.

 

Болденон - Комбинации за качване и сваляне на мускулна маса

 

Според спортуващите Болденонът е удачен за комбинации с други фитнес продукти, за да има по-голямо действие и видими резултати. В практиката се споделя, че се приема също в комбинация заедно с анадрол или сустанон. Възможно е така да успеете да качите маса без странични ефекти на андрогените, взети отделно. И все пак, не комбинирайте без да се консултирате със специалист.

 

Във фаза за релеф някои трениращи го комбинират с примоболан или с халотестин или винстрол (но при висококалорична диета). Можете да пробвате подобна програма, но следете изкъсо резултатите и дали действително това работи за вашето тяло и вашия режим. Насладете се на действието и ефекта от прием на Болденон и не прекалявайте с дозите!

 

Болденон – Странични ефекти

 

При повечето приемащи болденон страничните ефекти са много по-малко в сравнение с метандростенолона, което е значителен плюс в полза на Boldenone. Това е защото първият се преработва в естрадиол, а вторият в метилестрадиол – много по-силен и дълго действащ естроген, отколкото обикновеният естрадиол.  Хубавото е, че не създава риск от чернодробно увреждане. Силно действие и видим ефект от прием.

 

Както вече се спомена, болденонът задържа малко вода и затова с приема му кръвното обикновено не се качва. Има обаче риск от гинекомастия – при умерени дози не е голям, но при чувствителни към нея билдъри или екстремни дози тя може да се появи плюс акне, оплешивяване, мазна кожа и агресивност. Така наречената стероидна треска, присъща на ветеринарните стероиди, при него е рядка. И ако се появи треска, която за 10-ина дена изчезне, приемът му трябва да се намали или спре.

 

Имайте предвид, че страничните ефекти се получават и при прием на фалшиви продукти, затова НЕ правете компромис с качеството. В онлайн магазина на Anabolic.bg работим само с оригинални продукти с доказан произход, в който можете да се уверите и сами. Можете да закупите от нас оригинал по всяко време – онлайн и на достъпна цена. Насладете се на действието и ефекта от приема на продукта

 

Купи Болденон от онлайн магазина на Anabolic.bg – високо качество, доказан произход, отлични цени. 

14 юни 2021 Мнение за Камагра - същност/действие ефект и прием

На тази страница ще разгледаме лично мнение за Камагра и ефектът от прием на продукта. Ефективен ли е заместителят на Виаграта? Мнение: Струва ли си да се изпробва или има и други по-добри алтернативи? Какъв е ефектът при прием – нека видим според мнението на Филип. Публикуваме мнение за Камагра от Филип Стаменов.

прочети още

3 февруари 2021 Мнение за Левитра желе: По-добър секс стимулант от Виагра?

Споделяме с вас мнението на Васил Иванов за неговия личен опит и впечатления след използване на секс стимуланта Левитра. Васил сравнява и опита си с прием на други секс стимуланти – Виагра. Свободно можете да оставите и вашите мнения и впечатления като коментар.

прочети още

1 февруари 2021 Туринабол - същност, действие/ефект и прием

Статията има за цел да представи Туринабол (Turinabol) е неговата същност, действие и ефект при прием. Намерете цялата обща информация, от която имате нужда. Очаквани резултати, цикъл и излизане от цикъл.

прочети още

1 февруари 2021 Тестостерон ципионат - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Тестостерон ципионат – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

19 декември 2020 Хормон на растежа (HGH) - същност, действие/ефект и прием

В статията ще ви разкажем всичко за Хормон на растежа (HGH / HG) – същност, действие/ефект и прием. Нормални стойности, странични ефекти, прием за мъже и жени и още. Програма за излизане от цикъл  примерно комбинации с други добавки.

прочети още

19 декември 2020 Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием

В статията ще поговорим за Тадалафил / Tadalafil – същност, действие/ефект и прием. Има ли рискове при прием? Какви са страничните ефекти? Да се приема ли с алкохол? Какви резултати и какъв ефект да очакваме след прием на Cialis? Също така, ще разберем защо трениращите и културистите приемат това “хапче за уикенда”, както и защо Тадалафил присъства в програмите за излизане от цикъл с анаболни стероиди.

прочети още

6 декември 2020 Кломид - същност / действие ефект и прием

В следващата статия ще разгледаме Кломид (Clomid) – неговата същност и особености. Ще обърнем внимание на действието и ефекта при прием на Кломифен цитрат, както и потенциалните странични ефекти, които могат да се появят. Моля, информирайте се за препоръчителните за вас дозировки и програми след излизане от анаболен цикъл.

прочети още

15 ноември 2020 Метан (Метандростенолон / Метандиенон / Дианабол) – същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Метан – наричан още Метандростенолон, Метандиенон или Дианабол.

прочети още

15 ноември 2020 Винстрол - същност, действие/ефект и прием

Научете всичко за Винстрол – същност, действие/ефект и начин на прием. Основна информация за приложението на продукта, правилна дозировка, цикъл и възможни комбинации.

прочети още

20 септември 2019 Какво са анаболите?

Стероиди са синтетични вещества, които имитират мъжките хорони, наречени андрогени. Ето защо, истинското наименование на медикаментите е анаболно-андрогенни стероиди, но за кратко и удобно са наричани анаболи.

прочети още

13 август 2019 Анавар (Оксандролон) - същност, действие/ефект и прием

Научете повече информация за Анавар (Оксандролон) – същност, състав, прием, дозировка, приложение, ефект и действие. Подходящ за мъже и жени.

прочети още

21 ноември 2018 Силденафил - Виагра - Информация

Какво точно е Силденафил - Виагра

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Туринабол – Схема за соло прием

Turanabol / Туринабол е популярен анаболен стероид сред начинаещите и сред опитните спортисти поради своята уникална ефективност. Има много силен анаболен ефект, което ясно се демонстрира от добрия растеж на сухата маса, повишената физическа сила и издръжливост.

прочети още

28 септември 2018 Анаболен цикъл с Метан (Дианабол) и Стромба (Винстрол)

Пример за първи цикъл за начинаещи бодибилдъри с Дианабол и Винстрол!

прочети още