Болденон / Boldenon 250mg/1ml 10 амп.

75,00 лв. 70,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на продукта:

Boldenone 250мг. на EAST Pharmaceutical Labs е инжекционен анаболен стероид с прикрепен към него естер Undecylenate (Ундециленат), поради което препарата е с удължено освобождаване в тялото. Болденон (Equipoise) е производно на тестостерон, който запазва анаболното му действие, но е с намален андрогенен ефект. В началото Boldenone е бил ветеринарен продукт, но придобива популярност в културизма. В последните години, Boldenone Undecylenate на Estopharma се превърна в любимия препарат на трибойците и много други активни силови спортисти и е признат от много треньори като идеалния заместител на Nandrolone Decanoate (Дека). Това се дължи основно на
покачването на качествена мускулна маса и груба сила, както от Деката, но без повечето странични ефекти.

Действие:

Boldenone на EAST Pharmaceutical Labs спомага за бавното, но стабилно изграждане на качествена мускулна маса и сила. Тоест няма да има бързо покачване, но за сметка на това ще е много-качествен, добре дефиниран и твърд мускул.
Също така Болденон има положително действие върху кръвообръщението, придавайки по-голямо кръвонапомпване в мускулите по време на интензивни тренировки дори и след нея.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!