Левитра Желе Levitra Oral Jelly (аптечен продукт) – 4 пакета х 22 мг.

26,00 лв. 16,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Какво Ви предоставя аптечният продукт левитра, под формата на желе?

Levitra Oral Jelly е 100% оригинална индийска аптечна левитра на желе, произведена от индийската  компания Ajanta Pharma. Желетата са със състава на стандартната Левитра – варденафил,  с 22 мг. в гелче, вместо стандартните 20 мг., което повярвайте има своето сериозно влияние.

Освен това под формата на желе с вкус, използвания течен варденафил е с още по-голяма и бърза усвояемост, за разлика от таблетките. Той повишава сексуалната ви мощност, спомага за по-здрава ерекция и действа мигновено, дори след прием на тежка храна или алкохол. Активната съставка на Левитра – ВАРДЕНАФИЛ (Verdenafil) спомага на кръвоносните съдове в пениса да се разширят и напълнят с кръв за изключително кратко време след приема на желето. Това повишава сексуалната ви мощност и спомага за истински мощна и здрава ерекция при мъжете. Активната съставка ВАРДЕНАФИЛ (Verdenafil), използвана и в класическата аптечна Левитра на Байер е изключително ефективна при борба с импотентността и проблеми с ерекцията при всяка възраст. Както и преждевременната еякулация. Трябва да се отбележи че сексуалната стимулация е задължителна, за да може VARDENAFIL да бъде ефикасен.

Levitra Oral Jelly

С този продукт ще е възможно вече не само да повторите сексуалният акт веднага след еякулация, но и да изпитате удоволствие много повече от няколко пъти.

 

Левитра в момента е топ хапчето за сексуална стимулация, а това е последната и позната създадена форма – под формата на гел, както любимите Ви Камагра и циалис. Всяко желе (Levitra Oral Jelly) е с различен вкус и Ви дава един приятен начин за прием на най-добрия сексуален стимулант познат на света !

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!