Best King (Бест Кинг сексуален стимулатор) – 6х100мг Sildenafil

40,00 лв. 25,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хапчета за ерекция Best Sex King

 

Този стимулант за полова мощ оказва благоприятно въздействие върху мъжкия полов орган. Хапчетата предизвикват силна и дълготрайна ерекция с ефект до 6 часа. Секс стимулант Best Sex King забавя еякулацията, което води до по-голяма продължителност на половия акт. Медикаментът се използва за повишаване на либидото и сексуланото желание при мъжете. Действие, което може да бъде сравнено с това на добре познатата виагра. Разликата е в брандирането.

 

Тези хапчета за ерекция увеличават циркулацията на кръв в пениса. Кръвоноснните съдове в члена се разширяват, спомагайки за засиления кръвоток. Мъжкият полов орган еректира по-лесно при възбуда и сексуална стимулация. Резултатът е силна ерекци в продължение на няколко часа. Ефектът на този секс стимулант е дълъг и безотказен. Хапчетата се приемат за полова мощ и успешен полов акт. Един пластмасов флакон съдържа 6 броя сини таблетки.


Прочети още за "Хапчета за ерекция Best Sex King"


Действие на силденафил в Best Sex King

 

Активната съставка е силденафил цитрат в концентрация от 100 милиграма. Силденафил, който се съдържа в секс стимулант Best Sex King, отпуска мускулите на кръвоносните съдове, с което улеснява придвижването на кръвния поток. Освен това, съставката блокира ензима, подтискащ кръвообращението и притока на кръв в пениса. Изразен ефект се постига в рамките на 60 минути след прием. Самото приемане не води до желаните резултати. Трябва да сте възбуден за да работи.

 

Силденафил е ефективно средство за лечение на еректилна дисфункция. Това е открито съвсем случайно. Изследователите първоначално тестват нови лечения за високо кръвно налягане (хипертония). Вместо обаче да облекчи правилно симптомите, 80% от 4000 участници открили, че получават ерекция по-лесно, когато приемат сините хапчета. Следователно лекарството се подлага на тестване и по-късно се одобрява от Администрацията по храните и лекарствата (FDA) за лечение на еректилна дисфункция.


Прием на секс стимулант Best Sex King

 

Приема се не повече от веднъж на ден между 30 минути и 3 часа преди секс. Стандартна доза на прием при всеки може да бъде различна. Ако за пръв път се употребява секс стимулант Best Sex King, е добре да се вземат 25 милиграма. Тази доза работи ефикасно и безотказно почти при всеки мъж. Таблетката от 100 милиграма се дели на четири части и се изпива една четвъртина от нея.

 

Много мъже не изпитват нежелани странични ефекти от секс стимулант Best Sex King. В редки случай възникват главоболие, чувство за гадене, горещи вълни и замаяност.
Може да бъде опасно да приемате силденафил в комбинация с други лекарства. Посъветвайте се с Вашия лекар преди употреба. Тези хапчета за ерекция са предназначени за мъже над 18 години. Те не са за жени или деца.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!