Atrenol/Trenbolone acethate/Тренболон

95,00 лв.
  • Марка: Negen
+ -
Купи
Моля, изберете:

Atrenol Negen е Тренболон на капсули. Тренболон на хапчета е подобен по действие като инжекционната форма, но е предназначен за орално приложение.

Trenbolone acethate Negen e търговското име на анаболен препарат със състав Тренболон ацетат, известен като Параболан. Atrenol Negen има подобно действие на инжекционната форма, но не е толкова силен като нея. Препаратът се приема от всички спортисти за постигане на релефна мускулатура или изграждане на чиста мускулна маса и покачване на силовата издръжливост. Той е силно анаболен препарат, но е слабо андрогенен с мек/лек характер и може да се приема от начинаещи спортисти от двата пола без голям риск от странични ефекти.

Atrenol Negen е силен анаболен стероид. Препаратът е един от най-ефикасните анаболи на пазара в Украйна и Европа. Тренболон ацетат увеличава качването на мускулна маса и в същото време спомага за изгарянето на подкожните мазнини. Той има няколко пъти по- силно анаболно действие от тестостерона. Но за разлика от него, Тренболон ацетат не се превръща в естроген, не предизвиква негативни последици. Това е един от малкото анаболи, които изграждат чиста мускулна маса и правят мускулите плътни.

Тренболон не ароматизира, не натрупва вода и съответно използван самостоятелно не може да даде голям прираст на обем. В цикъл за релеф някои спортисти го комбинират с други стероиди, като Masteron или Stanozolol когато целта е натрупване на мускулна маса.Тренболон се комбинира много ефикасно с Тестостерон.

Дозировка и Прием: Тренболон се приема в оптимална доза от 40-60 мг. на ден, прием за не повече от 7-8 седмици. Не се препоръчва за жени поради силните му андрогенни свойства. След спиране на цилъл с препарата е препоръчително да се направи следстероидна терапия с прием на Прегнил и Кломид.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!