Анавар на High Technological Pharmaceuticals - 100 таб 10 мг

120,00 лв. 105,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Какво е Анавар на High Technological Pharmaceuticals?

 

Анавар на High Technological Pharmaceuticals е орален Анаболен Стероид, който съдържа хормонът Оксандролон и е сред най-популярните Анаболни Стероиди на пазара, който има широко приложение в различни спортни дисциплини, както и е подходящ за употреба от жени.

 

Как работи Анавар на High Technological Pharmaceuticals?

 

Анаварът е бързо действащ орален Анаболен Стероид, чиито ефект може да се усети няколко дни след началото на приема. Притежава ниска андрогенна активност и умерена до висока анаболна активност, което го прави отличен за покачване на чиста и качествена мускулна маса. Макар да притежава ниска андрогенна активност, той има мощен афинитет към андрогенните рецептори в мускулните клетки, което го прави отличен избор и за повишаване на силата.

 

Какви резултати могат да се очакват?

 

Резултатите, които могат да се очакват при употребата на Анавар на High Technological Pharmaceuticals, са значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан, драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат, подтискане на кортизола, повишаване на взривната сила, както и специфичния за Оксандролона ефект по изгаряне на мазнините, особено в проблемните зони. Това прави Anavar отличен избор в цикли за релеф, пред-състезателни подготви в културизма, както и състезателни подготовки в различни спортни дисциплини, като бокс, ММА, лека атлетика и трибой.

 

Комбинация на Анавар на High Technological Pharmaceuticals с други анаболни стероиди?

 

Анавар на High Technological Pharmaceuticals се комбинира отлично с всички Анаболни Стероиди, като обикновено се препоръчва паралелната му употреба с по-силно андрогенни Анаболни Стероиди, като Тестостерон, Тренболон и др. Тъй като Anavar е орален Анаболен Стероид, паралелната му употреба с други орални препарати не е препоръчителна, поради повишения риск от натоварване на функцията на черния дроб. В тези случай, Anavar се ползва или преди, или след употребата на силно андрогенните орални стероиди, като Метан и Анадрол.  Anavar  се използва основно в цикли за релеф и състезателни подготовки в дисциплини изискващи спазването на определени категории съобразени с личното тегло, но може да бъде включен успешно и в схеми за маса, в края на циклите с цел „изкарване“ на излишната задържана вода и запазване на максимално количество от качената мускулна маса.

 

Има ли странични ефекти и как да се справим с тях ?

 

Anava притежава слаба андрогенна и умерена анаболна активност, като употребата му не води до силно подтискане на собственото пройзводство на Тестостерон. Anavar не ароматизира, което елиминира риска от появата на странични ефекти, свързани с повишаване на нивата на естрогена, но като дериват на дехидротестостерона и поради високия си афинитет към андрогенните рецептори, употребата му във високи дози може да доведе до появата на андрогенни странични ефекти при предразположените.

Най-често срещания андрогенен страничен ефект, свързан с приема на Anavar е оплешивяване, но само при предразположените.

Употребата му при жени е допустима и рядко е свързана с появата на симптоми на вирилизация, стига дозата и продължителността на употребата да бъдат съобразени.

Въпреки, че Anavar има слаб подтискащ ефект върху собственото пройзводство на Тестостерон, след цикъл с него е желателно да се проведе След-циклова Терапия, която трябва да съдържа Кломид. При по-дълги цикли и/или по-високи дози, може да бъде добавен и Прегнил.

След-цикловата терапия при употреба на Anavar трябва да започне веднага след прекратяване на приема на продукта, поради краткия полу-живот на хормона.

 

Как се дозира и колко време е нужно да се използва?

 

Стандартно, Анавар на High Technological Pharmaceuticals се използва в дози от 2,5мг – 50 мг,/дневно, като дозата зависи от целите, стажа на атлета, пола и това дали продуктът се комбинира с други Анаболни Стероиди. При мъжете, Anavar се дозира обикновенно в порядъка на 30-50 мг./дневно за период от 4-6 седмици, а при жените от 2.5 до 5 мг./дневно за периоди не по-дълги от 3-4 седмици.

 

( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!