Анавар на Hi-Tech (HTP) - 100 таблетки 10 mg

120,00 лв. 105,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Спецификации на продукта:

 

  • Форма: Таблетки
  • Концентрация: 10 мг
  • Опаковка: 100 таблетки

 

Анавар на High Technological Pharmaceuticals е орален анаболен стероид, който съдържа хормона оксандролон. Това е един от най-популярните анаболни стероиди на пазара, известен със своята способност да увеличава чистата мускулна маса и сила, без значителни странични ефекти. Подходящ е както за мъже, така и за жени, и има широко приложение в различни спортни дисциплини.

 

Как работи Анавар? Анавар е бързо действащ стероид, който започва да показва резултати само няколко дни след започване на приема. Той има ниска андрогенна активност и умерена до висока анаболна активност. Това го прави идеален за покачване на чиста мускулна маса и подобряване на силата. Анавар има мощен афинитет към андрогенните рецептори в мускулните клетки, което допълнително усилва неговите ефекти.

 

Очаквани резултати: При употребата на Анавар може да очаквате:

 

  • Значително повишаване на протеиновия синтез и азотната задръжка в мускулната тъкан.
  • Драстично повишаване на синтеза на креатин фосфат.
  • Потискане на кортизола.
  • Повишаване на взривната сила.
  • Изгаряне на мазнини, особено в проблемните зони.

 

Тези ефекти правят Анавар отличен избор за цикли за релеф, предсъстезателни подготовки в културизма и други спортни дисциплини като бокс, ММА и лека атлетика.

 

Комбинация с други стероиди: Анавар се комбинира добре с други анаболни стероиди. Най-често се използва с по-силно андрогенни стероиди като тестостерон и тренболон. Комбинацията с други орални стероиди не се препоръчва поради натоварване на черния дроб. Обикновено Анавар се използва в цикли за релеф и състезателни подготовки​.

 

Странични ефекти и как да се справите с тях: Анавар е известен със своята лека андрогенна и умерена анаболна активност, което означава, че не води до силно потискане на производството на тестостерон и не ароматизира. Въпреки това, при високи дози може да предизвика андрогенни странични ефекти като оплешивяване при предразположени индивиди. Употребата му при жени рядко води до симптоми на вирилизация, ако дозите са съобразени. След цикъл с Анавар се препоръчва след-циклова терапия (PCT) с Кломид или Прегнил, за да се възстанови естественото производство на тестостерон​.

 

Дозировка и продължителност на употреба:

 

  • Мъже: Обичайната доза е между 30-50 мг дневно за период от 4-6 седмици.
  • Жени: Обичайната доза е между 2.5-5 мг дневно за период от 3-4 седмици.

 

При мъже с опит в употребата на стероиди, дозата може да се увеличи до 80 мг дневно, но това повишава риска от странични ефекти.

 

Ако търсите ефективен и безопасен анаболен стероид за подобряване на физическата форма и представяне, Анавар от High Technological Pharmaceuticals е отличен избор. Оригиналните продукти на достъпна цена можете да намерите в онлайн магазин Anabolic.bg.

 

( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!