Анавар (Оксандролон)

История на Анавара

 

Споменат за пръв път през 1964 година като Оксандролон има за цел
да лекува жени и деца, като действието му не е силно андрогенно както при анаболните стероиди.

Безвреден поради факта че в него липсва естроген, който при натрупване спира растежа и води до странични ефекти.

Поради тази причина, този анаболен стероид се превръща в изключително предпочитан и надежден продукт спрямо други анаболни стероиди.

Прочети още

Действие на Анавар 

 

Изразява се върху растежа на мускулната тъкан меко и благоприятно,като не причинява задържане на вода и не се преобразува в естроген както вече уточнихме. Действието му не може да се сравни с тежки андрогени какъвто е тестостерона и затова не се наблюдават големи резултати при мускулния растеж, затова рядко се използва от културисти при цикъл за покачване на мускулна маса!

Той увеличава драстично силата без да повишава телесните килограми, което го прави много търсен сред състезатели които спазват теглови категории.Има способноста да потиска глада по време на ниско въглехидратни диети като в същото време стимулира горенето и намалянето на мазнини. Заради анаболното си действие препарата ще покачи мускулната ви маса която обаче ще бъде за сметка на изгорените мазнини което го прави изключително търсен и предпочитан продукт както от професионалисти,така и от любители на културизма.

 

Прием на Анавар


Приемът на препарата е между 40 до 80 милиграма на ден. Най-добре е дневната доза да се раздели на 3 пъти през равни интервали от 8 часа понеже има бърз полуразпад. Оксандролонът често се съчетава с други анаболни стероиди като Винстрол и Примоболан за по-добри резултати. За обем и мускулна маса препоръчително е комбинирането на Анавар с Тестостерон.

Не е за подценяване факта че Анавар не предизвиква силно подтискане на собственото производство на тестостерон (стига да не се използва продължително) Много успешно се използва от жените заради отсъствието на силно андрогенните странични ефекти.

10мг на ден спокойно могат да се приемат без да има риск от вирилизация.

Въпреки че този препарат е 17-алфа алкиден,при него не се наблюдават странични ефекти.При направените клинични тестове всички приемащи Анавар, не показват данни за покачване на стойностите в чернодробните ензими.

Обобщение


Просто казано анаварът е орален анаболен стероид който дава сила, изгаря мазнини превръщайки ги в мускулна маса без това да води до странични ефекти който го прави идеален както за професионални атлети (джудо,самбо,борба и т.н) така и за любителите на културизма и фитнеса.

марки
Подреди по