Анавар от EAST Pharmaceutical Labs – 99 табл. х 10 мг.

110,00 лв. 105,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Обща информация и действие на Анавар от EAST Pharmaceutical Labs


Анавар (Oxandrolic) на европейския фармацевтичен производител EAST Pharmaceutical Labs е предпочитан стероид сред културисти и пауърлифтъри и много други спортисти по три причини: 

  • От една страна предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга по-тешка категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват допълнителни килограми. 
  • Втората причина, поради която Анавар е любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген повреме и след приемат му.
  • Третата причина е, че оксандролонът дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон в тялото. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса - за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH).

 

Дозировка и препоръчителен прием:

 Стандартния прием на Оксандролик е 2-3 пъти дневно по една таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Тъй като Оксандролонът е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се използва от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото, като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб. Важно е да се знае, че анаварът се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.

Стероидни схеми:

Оксандролик може да се използва както самостоятелно така и в комбинация с много други анаболни стероиди. Той подпомага протеиновия синтез като в същото време осигурява силен прилив на енергия и сила. Поради тези си качества Анавар е предпочитан от много атлети в период на изчистване или в последните два месеца преди състезание.Тогава е препоръчително да се комбинира с Винстрол/Стромба.

 

В заключение за Анавар от EAST Pharmaceutical Labs

С Оксандролик няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса,разбирасе.

 

( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!