Oксандролон (Анавар) от Omega Meds – 100 табл. х 10 мг.

120,00 лв. 95,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Oксандролон от Omega Meds (Анавар) е бърз орален Анаболен Стероид

 

Той е изключително популярен сред всички атлети, като за разлика от повечето Анаболни Стероиди, той може да бъде използван и от жени ако е в малки количества.

Oксандролон от Omega Meds не ароматизира при никакви или средни дози, като по този начин употребата му не се свързва с риск от появата на гинекомастия или други странични ефекти който са присъщи на други анаболи, свързани с високи нива на естрогена.

Анаварът на Omega Meds има способността да придава много сила, без да покачва теглото, като това негово свойство го прави един от най-търсените препарати от трибойци, бокьори, борци и други силови спортисти, които трябва да поддържат определени килограми, за да влязат в категория в състезателен период.

Употребата на анавар от спортисти е концентрирана основно в циклите за релеф или изгаряне на подкожни мазнини, където неговите свойства са най-търсени. Използван при чистене, Анавар ще запази мускулната Ви маса и сила, ще придаде на физиката Ви изключително сух, твърд и венозен вид и не на последно място – активно ще работи по изгарянето на мазнините в тялото.

Препаратът се използва и от жени, като при тях дозата му е много по-ниска и периодът на употреба по-кратък. Рискът от вирилизация е сравнително нисък.

 

Прием и комбинация Oксандролон от Omega Meds (Анавар)

 

Комбинира се страхотно с всички други Анаболни Стероиди, като стандартно се дозира в порядъка на 10-50 мг./ден, като дозата зависи от целите и това дали сте мъж или жена.

 

( Разгледайте Anabolic.bg за още качествени анаболни стероиди на най-добри цени )

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!