Anapolon/Оксиметолон/Анаполон на Balkan Pharma

99,00 лв.
 • Марка: Balkan Pharmaceuticals
+ -
Купи
Моля, изберете:
 • Марка: Balkan Pharmaceuticals
 • Име: Anapolon / Оксиметолон
 • Категория: анаболен / андрогенен стероид на таблетки
 • Съдържание: кутия 60таб./50мг.
 • анаболни свойства: много силни
 • андрогенни свойства: много силни

Дозировка и прием:

От 1 до 3 таблетки дневно. Добре е да се знае, че една таблетка е напълно достатъчна доза за постигане на изключителни резултати, а приемът на повече от 3 таблетки не води до по-добри резултати. Да не се приема повече от 6 седмици.

Ефекти:

 • акне: да,при прием на по-големи дози
 • водна задръжка: Да,висока!
 • високо кръвно налягане: да
 • чернодробна токсичност: Да
 • Ароматизация: Да-Препоръчва се комбиниране с антиестрогенни препарати от началото на цикъла!
 • Гинекомастия: спорно-при взимане на високи дози!
 • Понижена HPTA Функция: не
 • Вирилизация:Да
 • При някои чуствителни индивиди се наблюдават мазна кожа,акне,задържане на вода и подут корем.

Прочети още за "Анаполон (Anapolon)"

 

Анаполон оксиметолон таблетки 50 mg

 

Anapolon е най-силният анаболен стероид на таблетки с актвивна съставка Оксиметолон. Той е най-ефектвният стероид за покачване на мускулна маса и сила, но и най-токсичен. Притежава мощното анаболно действие, в резултат на което, драстично се повишава силата и мускулната маса, но рискът от странични ефекти е по-голям. Известен още като Анадрол, Анаполон няма равен сред оралните анаболи за покачване на мускулна маса и сила, приемани от културисти и фитнес трениращи. Анадрол е много по-мощно от който и да е анаболен стероид, като резултатите от това съединение са изключително драматични. Ако начинаещ с анаболните стероиди спортист, започне да приема оксиметолон, само една или две таблетки дневно, твърде вероятно е да покачи 10 до 15 килограма мускулна маса, и често това става за по-малко от 6 седмици. След спиране на приема обаче последва загуба на придобитото тегло с до 30%. Това е следствие при всички анаболни стероиди, но с това съединение загубата е по-голяма. Той задържа много вода в тъканите, която след края на цикъла просто се изпикава. Но това негово действие е по-скоро добро отколкото лошо. Поради задържането на течности и повече синтезиране на синовиална течност в ставите, Anapolon действа, като облекчава болките в ставите и сухожилията, като подобрява тяхната функция. Тренировъчните тежести се увеличават много от силата която дава Оксиметолон, и ако няма това смазване, биха настъпили доста неприятни травми и разкъсвания. И въпреки водната задръжка, придобитите обеми, мускулна маса и сила са доста повече в сравнение с другите анаболни стероиди.

 

Оксиметолон Balkan Pharma

 

Анадрол се проявява бързо и се изразява в мощно количествено покачване на обема, мускулната маса и сила. Ефект, който не притежава нито един друг анаболен стероид. Силата и мускулната маса се покачват значително, за кратък период от време. Оксиметолон силно потиска и намалява глобулина свързващ половите хормони, което увеличава свободният тестостерон в кръвта. Този ефект увеличава прираста на маса и сила. Въпреки че Anapolon е силно андрогенен (производно на дихидротестостерон), той е със структура която не може да ароматизира. Затова при Анаполон липсва свойството, преобразуване в естроген, какъвто има с приема на тестостерон.Анаполон може да се приема самостоятелно и да се комбинира в цикъл с други анаболни стероиди. Препоръчително е, използването му да е от мъже над 21 години. Естествено, единственото приложение на Anapolon, е в цикъл за покачване на мускулна маса и сила. Успешно се комбинира с Дека дураболин, Примоболан, Тестостерон и др. Но трябва да се знае, че с паралелната употреба на други анаболни стероиди може да се наложи използването на антиесторгени (антиароматазни инхибитори). Въпреки че Anapolon не потиска толкова силно собственото (ендогенното) производство на тестостерон, след края на цикъл с Анаполон, трябва да се направи след стероидна терапия (PCT). Без допълнителни медикаменти, няма как да се избегне ниското ниво на кортизол, което вероятно ще премахне голяма част от мускулите, които са придобити по време на цикъла. Ако HCG и/или Кломид се използват правилно, човек трябва да бъде в състояние да запази значителна част от новата мускулна маса.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!