Анадрол (Оксиметолон)

Купи онлайн Анадрол – Оксиметолон на изгодни цени от Anabolic.bg – високо качество и лесна поръчка. Наличен под формата на таблетки и инжекции.

Характеристики на Анадрол / Оксиметолон

Оксиметолон е анаболен препарат, който е познат под търговското наименование Анадрол и Анаполон в света на бодибилдинга. Този орален стероид повишава нивата на тестостерон, увеличава мускулната маса и синтеза на протеини, подобрява възстановяването на мускулите. 

Но какво точно представлява Оксиметолон? Как се използва в културизма? Какви са възможните нежелани реакции и какви предпазни мерки трябва да се предприемат по време и след цикъл с него? Как да приемаме Анаполон?

Прочети още

Анадрол (Оксиметолон) има силна репутация в общността на културизма поради способността си да оксигенира мускулите Ви. Когато мускулите Ви получават достатъчно кислород, това е силен прилив на енергия и издръжливост. 

Състав на Анадрол / Оксиметолон / Анаполон: Представлява 17 алфа-алкилиран анаболно-андрогенен стероид и синтетично производно на тестостерон, чиито анаболни ефекти се използват в бодибилдинга.

Приемът на Анадрол ще позволи на мускулите Ви да се възстановяват до 4 пъти по-бързо от обикновено. По този начин ще може да тренирате по-тежко, да вдигате повече килограми и да се изморявате по-малко.

Анадрол (Анаполон) се счита за най-мощния орален стероид на пазара, постигайки значително увеличаване на мускулния размер и сила.

 

Ефект при прием на Анадрол (Оксиметолон)

 

Преди да закупите Анадрол от Anabolic.bg трябва да се информирате за ефекта при прием. Ще намерите още информация за Оксиметолон и в нашия блог пост по темата – Анадрол (оксиметолон/анаполон) - Всичко, което трябва да знаете. Поръчайте Анаполон лесно онлайн на изгодни цени от нашия уеб магазин.

 • Бързо качване на тегло

Вероятно най-добрият стероид в това отношение. Това го прави желан, особено от по-слаби мъже, които искат бързи резултати. Теглото обикновено се състои от изграждане на мускули и водна задръжка. Не е рядкост потребителите да качат около 5 килограма през първата седмица на цикъла. До 6-та седмица увеличението на теглото може да нарасне до 15 килограма благодарение на Анаполон. Приблизително половината от това вероятно ще е вода.

 •  Увеличава мускулната маса

Anadrol ще Ви отведе на съвсем ново ниво, като той е над 3 пъти по-анаболен от тестостерона. Част от масата се дължи на задържане на вътреклетъчна течност, придавайки на мускулите постоянен напомпан вид. Въпреки това, чистата мускулна маса е гарантирана поради повишаване нивата на тестостерон, синтеза на протеини и задържането на азот.

Можете да закупите Anadrol в онлайн магазина на Anabolic.bg на добри цени.

 • Подобрява възстановяването на мускулите

Анадрол / Оксиметолон Ви гарантира необходимото количество кислород, за да подхранвате възстановяването, развитието и растежа на мускулите.

 • Увеличава силата  и издръжливостта

Анаполон увеличава физическата силата и издръжливостта, повишавайки производството на червени кръвни клетки в тялото. По този начин доставя кислород до мускулите, предотвратявайки умората и загубата на енергия. 

Трениращите споделят за впечатляващи резултати с Анаполон – увеличаване с до  30 килограма на максималния си постижения на клек, лежанка и мъртва тяга в края на цикъла. Нивата на сила могат да намалеят с 40% след края цикъла, което съответства със същата степен на загуба на тегло. 

 • Загуба на мазнини

Анадрол (Анаполон) изгаря значителни количества подкожна мастна тъкан, когато дозировката е около 100 мг. на ден.

Разгледайте категорията на Anabolic.bg с продукти Анадрол (Анаполон) – тук можете да закупите продукта на добри цени и с лесна поръчка.

 

Анадрол за мускулна маса

 

Най-често Анадрол (Anadrol) се използва за покачване на мускулна маса. Впечатляващите му характеристики и ефект го правят част от много фитнес програми. Освен това има до над 3 пъти по-силен анаболен ефект от Тестостерона. Можете да го закупите сега онлайн от Anabolic.bg. Ниски цени и лесна поръчка.

 

Анадрол – таблетки / хапчета

 

Анадрол / Оксиметолон – Oxymetholone може да се приема перорално и се предлага под формата на таблетки в онлайн магазина на Anabolic.bg. Имате възможност да го закупите на добри цени и с високо качество. Лесна поръчка.

Внимание! Анадрол на таблетки винаги трябва да се приема по едно и също време всеки ден с храна, за да се предотврати раздразнение на стомаха. 

 

Цикъл с Анадрол / Оксиметолон – прием, дозировка и комбинации

 

Какви са дозите за прием на Анадрол? 

В повечето случаи началната доза е 50 милиграма на ден за начинаещи. За напреднали и професионалисти дозата може да достигне 150 милиграма дневно. Терминът “повече е по-добре” не трябва да се прилага тук. Приемайки много висока доза, потребителят излага на изключително голям стрес черния дроб. 

 

Примерен цикъл с Анадрол / Оксиметолон

Обичайният цикъл с Оксиметолон, включва комбиниране с други препарати. Той изглежда така: Седмици 1 - 6 Anadrol 50 мг. на ден, седмици 1 - 12 Test-E 100 мг. на ден и седмици 1 - 12 Nandrolone 400 мг. седмично. Не забравяйте, че това е примерен цикъл. Ако сте начинаещ или напреднал ще трябва да увеличите дозите или да ги намалите.

Ето бърза разбивка на примерен цикъл с Оксиметолон, за да бъдат нещата максимално прости и да няма объркване:

 • Седмици 1 - 6: 50 mg. Anadrol на ден;
 • Седмици 1 - 12: 100 мг. тестостерон Енантат седмично;
 • Седмици 1 - 12: 400 мг. Нандролон седмично.

Отново напомняме, че това е само примерен цикъл. Точният цикъл за вас трябва да се изготви от професионалист, който добре познава навиците ви. Никога не пренебрегвайте програмата за възстановяване на баланса в организма след излизане от цикъл. Ваша отговорност е преди да закупите продукта Оксиметолон, да се информирате за действието му и най-добрата за вас програма за прием.

Онлайн магазинът на Anabolic.bg в предлага да закупите Анадрол на отлични цени и с лесна поръчка. Разгледайте категориите и изберете точният продукт за вас. Anadrol с високо качество на добри цени.

 

Странични ефекти и предпазни мерки при използване на Анадрол

 

Преди да закупите продукта, трябва да се информирате относно страничните му ефекти. Въпреки че Оксиметолон постига най-доброто по отношение на сила и маса, той също е много силен препарат. По тази причина не се препоръчва за начинаещи. Страничните ефекти на Анадрол са:

 • Чернодробна токсичност;
 • Високо кръвно налягане;
 • Задържане на вода;
 • Гинекомастия;
 • Косопад;
 • Акне.

Едно от основните притеснения при прием на Анаполон е, че той е хепатотоксичен. Драматичното покачване на нивата на LDL (лошия) холестерол и намаляване на нивата на HDL (добър) холестерол са причини за повишеното кръвно налягане. Медикаментът има потенциал да причини гинекомастия, задържане на вода и подуване на корема. Въпреки това проучванията показват, че той има малък ефект върху нивата на прогестерон.

След като закупите Анадрол от Anabolic.bg трябва стриктно да следваште вашата програма за прием. Поръчайте Anadrol – онлайн на ниски цени. 

 

Купи онлайн Анадрол на добра цена от Anabolic.bg

 

Имате възможност да закупите онлайн Анадрол (Оксиметолон/Анаполон) на добра цена от уебсайта Anabolic.bg. Нашият онлайн магазин разполага с няколко лесни метода за поръчка. Изпробвайте и метода за бърза поръчка по телефона, без регистрация.

В Anabolic.bg ще намерите Оксиметолон с доказан произход и високо качество. Продаваме само проверени продукти, и то на конкурентни и достъпни цени. Разгледайте уебсайта, за да се сдобиете с всички компоненти от вашата следваща фитнес програма. Постигнете високи резултати заедно с Anadrol от Anabolic.bg!

марки
Подреди по