Анадрол (Оксиметолон)

Действие на Анадрол

 

Оксиметолон е вид анаболен препарат, който е познат под търговското наименование Анадрол и Анаполон в света на бодибилдинга. Този орален стероид повишава нивата на тестостерон, увеличава мускулната маса и синтеза на протеини, подобрява възстановяването на мускулите. Той увеличава физическата силата и издръжливостта, повишавайки производството на червени кръвни клетки в тялото. По този начин доставя кислород до мускулите, предотвратявайки умората и загубата на енергия. Но какво точно представлява Оксиметолон? Как се използва в културизма? Какви са възможните нежелани реакции и какви предпазни мерки трябва да се предприемат по време и след цикъл с него?

Прочети още

Оксиметолон има силна репутация в общността на културизма поради способността си да оксигенира мускулите Ви. Когато мускулите Ви не получават достатъчно кислород, това може да доведе до умора и спад на енергията. Това не е добре, ако искате да превеждате интензивни тренировки. Анадрол Ви гарантира необходимото количество кислород, за да подхранвате възстановяването, развитието и растежа на мускулите. Той постига това, като повишава броя на червените кръвни клетки, които да транспортират целия този кислород.

Ефект на Анадрол

 

Оксиметолон е 17 алфа-алкилиран анаболно-андрогенен стероид и синтетично производно на тестостерон, чиито анаболни ефекти се използват в бодибилдинга. Като всички анаболни стероиди, и този има същото действие. Той засилва протеиновия синтез в тялото. Увеличения синтез на белтъчини, позволява на тялото да се възстановява по-бързо и да изгражда нова мускулна тъкан. Приемът на Анадрол ще позволи на мускулите Ви да се възстановяват до 4 пъти по-бързо от обикновено. По този начин ще може да тренирате по-тежко, да вдигате повече килограми и да се изморявате по-малко.

Този анаболен препарат насърчава формирането на червени кръвни клетки, като позволява по-ефективно доставяне на кислород до мускулите. Следователно, умората се забавя. Анадрол увеличава чистата мускулна маса, освен повишения кислороден обем в кръвта. Тои е признат и поради възстановителните си свойства, които помагат за по-бързото възстановяване при увреждания или мускулни травми. Този препарат се счита за най-мощния орален стероид на пазара, постигайки значително увеличаване на мускулния размер и сила.

Резултати с Анадрол

 • Бързо покачване на тегло
  Вероятно най-добрият стероид в това отношение. Това го прави желан, особено от по-слаби мъже, които искат бързи резултати. Теглото обикновено се състои от изграждане на мускули и водна задръжка. Не е рядкост потребителите да качат около 5 килограма през първата седмица на цикъла. До 6-та седмица увеличението на теглото може да нарасне до 15 килограма. Приблизително половината от това вероятно ще е вода.
 • Изграждане на мускули.
  Anadrol ще Ви отведе на съвсем ново ниво, като той е над 3 пъти по-анаболен от тестостерона. Част от масата се дължи на задържане на вътреклетъчна течност, придавайки на мускулите постоянен напомпан вид. Въпреки това, чистата мускулна маса е гарантирана поради повишаване нивата на тестостерон, синтеза на протеини и задържането на азот.
 • Увеличава силата.
  Оксиметолон е популярен в силовите спортове. Това се дължи на чистото увеличаване на теглото и огромния скок на тестостерона. Ще увеличите с 30 килограма максималния си постижения на клек, лежанка и мъртва тяга в края на цикъла. Нивата на сила могат да намалят с 40% след края цикъла, което съответства със същата степен на загуба на тегло.
 • Загуба на мазнини.
  Anadrol изгаря значителни количества подкожна мастна тъкан, когато дозировката е 100 мг. на ден.

Дозиране и цикъл с Анадрол

 

Oxymetholone може да се приема перорално и се предлага под формата на таблетки.
Те винаги трябва да се приемат по едно и също време всеки ден с храна, за да се предотврати раздразнение на стомаха. Какви са дозите за прием на Анадрол? В повечето случаи началната доза е 50 милиграма на ден за начинаещи. За напреднали и професионалисти дозата може да достигне 150 милиграма дневно. Терминът “повече е по-добре” не трябва да се прилага тук. Приемайки много висока доза, потребителят излага на изключително голям стрес черния дроб.

Обичайният цикъл с Оксиметолон, включва комбиниране с други препарати. Той изглежда така: Седмици 1 - 6 Anadrol 50 мг. на ден, седмици 1 - 12 Test-E 100 мг. на ден и седмици 1 - 12 Nandrolone 400 мг. седмично. Не забравяйте, че това е примерен цикъл. Ако сте начинаещ или напреднал ще трябва да увеличите дозите или да ги намалите. Ето бърза разбивка на примерни цикъл с Оксиметолон, за да бъдат нещата максимално прости и да няма объркване:

 • Седмици 1 - 6: 50 mg. Anadrol на ден;
 • Седмици 1 - 12: 100 мг. тестостерон Енантат седмично;
 • Седмици 1 - 12: 400 мг. Нандролон седмично.

Странични ефекти на Анадрол

 

Като цяло, колкото по-добри резултати има един анаболен стероид, толкова по-лоши са страничните му ефекти. Въпреки че Оксиметолон постига най-доброто по отношение на сила и маса, той също е много силен препарат. По тази причина не се препоръчва за начинаещи. Страничните ефекти на Анадрол са:

 • Чернодробна токсичност;
 • Високо кръвно налягане;
 • Задържане на вода;
 • Гинекомастия;
 • Косопад;
 • Акне.

Едно от основните притеснения при прием е, че той е хепатотоксичен. Драматичното покачване на нивата на LDL (лошия) холестерол и намаляване на нивата на HDL (добър) холестерол са причини за повишеното кръвно налягане. Медикаментът има потенциал да причини гинекомастия, задържане на вода и подуване на корема. Въпреки това проучванията показват, че той има малък ефект върху нивата на прогестерон.

марки
Подреди по
Телефон за бърза поръчка