Анадрол EAST Pharmaceutical Labs - 50 таб х 50 mg

120,00 лв. 100,00 лв.
  • Марка: EAST Pharmaceutical Labs
+ -
Купи
Моля, изберете:

Действие на Anadrol от EAST Pharmaceutical Labs

 

Anadrol представлява мощен андрогенен стероид, който има за цел да увеличи броя на червените кръвни клетки в организма. Медицинското наименование на продукта е Оксиметолон. Той предизвиква натрупване на голямо количество азот в мускулните клетки. Резултатът е засилен белтъчен синтез, което води до бързо увеличаване на мускулната маса и натрупване на килограми, без излишни мазнини. Способността да задържа азот позволява на трениращия бързо да подобри своите постижения и да покачи телесното си тегло.

 

Също така позволява на трениращия да се чувства много по-силен и мощен по време на тренировка с тежести. Анадрол има по изразено влияние от тестостерона. Този анаболен стероид стимулира бърз мускулен растеж и подпомага генерирането на повече кислород, отколкото се нуждае тялото Ви. Anadrol от EAST Pharmaceutical Labs Ви дава повече енергия по време на вдигане на тежести. По-голямата част от резултатите се появяват през първите 3 седмици след началото на цикъла.


Прочети още за "Anadrol"

Прием и ефекти от Anadrol на EAST Pharmaceutical Labs

 

Това е много ефективен стероид, що се отнася до възстановяване и резултати. Анадрол е бърз метод за развиване и мускулесто и силно тяло. Повишените нива на тестостерон позволяват на човека да се чувства по-силен и по-фокусиран. Ако по време на тренировките Ви липсва сила и издръжливост, започнете прием на Anadrol от EAST Pharmaceutical Labs. Активното вещество в продукта - оксиметолон води до:

  • Увеличаване броя на червените кръвни клетки и по такъв начин осигурява повече кислород на мускулите;
  • Повишени енергийни нива, които позволяват натрупване на мускулна маса и изгаряне на мазнини;
  • Повишаване на силата, за да вдигате по-големи тежести в залата.

 

Цикълът с Анадрол трае 12 седмици с дозировка от 25 до 50 милиграма дневно. Специалистите препоръчват дневната доза да бъде разделена на няколко приема през деня. Начинаещите трябва да започнат с малка доза поради силата на продукта. След 6 седмици може да се засили приема на 50 мг. дневно, а напредналите културисти могат да увеличат до 100 мг., но с повишено внимание.

 

Анадрол на добра цена от Anabolic

 

Anadrol на EAST Pharmaceutical Labs е висококачествен продукт с аптечно качество и доказано съдържание на оксиметолон. Цената на цикъл с анадрол на таблетки е изгодна, а обещаните резултати са гарантирани. В интернет има много оферти за сходни продукти, но не правете компромис с качеството. Тук става въпрос за здравето на Вашето тяло. В крайна сметката грижата за здравето е на първо място за това купувайте от доказани производители, какъвто е EAST Pharmaceutical Labs.

 

Anadrol на EAST Pharmaceutical Labs орален стероид, който се приема през устата, а не се инжектира. Това е идеално, защото означава, че няма поставяне на болезнени инжекции и риск от инфекция. Освен това може да съхранявате стероидите си много по-дискретно, защото таблетките са по-малко очевидни от спринцовки и ампули. Приемът на таблетки андрол е като на всяко друго хапче.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!