Anadrol Depot / Анадрол на Pharm-Tec 30таб. по 50мг

70,00 лв. 45,00 лв.
  • Марка: Pharm-Tec
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание на продукта

Анадрол Депо на Pharm-Tec представлява познатият на всички спортисти Оксиметалон, но със забавено освобождаване в организма. Така проектирана тази таблетка поддържа бавно освобождаване и стабилни нива на Оксиметалон до 24 часа след приемат му. Това позволява по-редкият му прием – достатъчна е една/две таблетка дневно.

Anadrol Depot на Pharm-Tec е несъмнено един от най-силните орален стероид произвеждани някога. Покачва мускулната масата и силата неимоверно. Много по-мощен от Метан, но за съжаление този положителен ефект е придружен и от негативни странични ефекти. При неправилен прием може да предизвика гинекомастия, акне, високо кръвно и водна задръжка в тялото. Разбира се тези странични действия могат да бъдат минимизирани при правилна употбера и използването на правилните протектори.

Oxymetholone Depot Pharm е подходящ препарат за основен период за стабилно покачване на мускулна маса и сила. Дневната доза от една таблетка (50мг) е напълно достатъчно за период от 6-8 седмици е напълно достатъчна за постигане на невероятни резултати. Обикновено силови спортисти го комбинират с Тестостерон Енантат и Дека Дураболин за бързо покачване на маса.

Всяка кутия съдържа 30 таблетки по 50мг Анадрол Депо Oxymetholone Depot на Pharm-Tec.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!