Anadrol 50 / Анадрол 50 - Omega Meds – 100 табл. х 50 мг.

100,00 лв.
  • Марка: Omega Meds
+ -
Купи
Моля, изберете:

Anadrol 50 на Omega Meds

При нас можете да закупите изгодно Anadrol на Omega Meds. Това е американското название на Оксиметолона, произведен за първи път от Sуntех през 1993 г. Познат и Като Anadrol 50 и Anapolon, той е може би най-мощният орален анаболен стероид, увеличава броя на червените кръвни телца, като така мускулите поемат повече Кислород това повишава издръжливостта и нивото на тренировка и дори след няколко тежкии серии все още имате сили и енергия да продължите с тренировката.

Действие на анадрол 50

Той дава предимно количество, а не качество и е много подходящ за извънсъстезателна подготовка при културисти. Тъй като насища бързо рецепторите, качването на масаскоро след приема му рязко намалява и тогава или трябва да се увеличи дозата (което не е желателно), или да се използва и друг продукт.

Спадът на маса и сила при него много бърз и рязък - след кратък период от време ще изглеждате такива, каквито сте били преди приема му ако намалите трениравките или ги спрете изцяло.

За кого е подходящ анадрол 50

Анадролът не е стероид за начинаещи и трябва да се използва по предназначиние в нормални дози, достигнали определено развитие или с опит при по-слабипрепарати; не е и за по-възрастни спортисти, тъй като те са по-чувствителни към страничните му ефекти и вероятността от увреждания начерния дроб или рак на простатата се увеличава ако не се приема правилно!

Тъй като приемът му обикновено е в пердод за маса, с диета, богата на калории и мазнини, нивото на лошия холестерол може да се увеличи, а на добрия, да спадне. Анадролът оказва подтискащ ефект върху хипоталамуса, което може да намали или напълно да спре производството на гонадотропния хормон. Затова приемът на тестостеронно стимулиращи съставки като хломид е абсолютно задължителен за да подържане хормоналното производство в тестисите. След спирането му връща­нето на нормалните функции на тялото става в рамките няколко месеца.

Не пропускайте да разгледате и останалите ни продукти от категория Анадрол Оксиметолон.

Прочети още за "Анадрол 50 (Anadrol 50)"

 

Анадрол 50 странични ефекти

За размер и сила анадролът е №1 спрямо другите анаболи, но за съжаление е първи и по най-много странични ефекти. Дозировката трябва да се спазва прецизно: Колкото е по-голяма, толкова повече се увеличава рискът от тях: гадене, повръщане, загуба на апетит, диария, проблеми със съня или превъзбуждане могат да възникнат още през първите няколко дни, докато организмът свикне с пре­парата. Други странични ефекти на oxymetholone (освен че ароматизира и предизвиква гинекомастия) включват повишаване на кръвното налягане, пожълтяване на кожата и промяна в наст­роението: силата ви расте неимоверно, но настрое­нието ви не се подобрява и ставате агресивни.

При подрастващи преди пубертета може да се увеличи размерът на пениса, по-честа ерекция и окосмяване, при мъже след пубертета се появява оплешивяване и акне (тъй като значителна част от не­го се преработва в дихидротестостерон), болезнена чувствителност или подуване в областта на гърдите, болезнена ерекция, проблеми при уриниране, хепатит и др. Не се препоръчва за жени, тъй като предизвиква необратими промени като акне, удебеляване на гласа, хипертрофия на клитора, дрезгав глас, окосмяване по краката и брадата, нарушения на менструалния цикъл (по принцип той не трябва да се взема от бременни или кърмящи, както и от хора склонни към сърдечни болести, заболявания на черния дроб или бъбреците, диабет или ако все пак някоя спортисти реши да пренебрегне тези опасности и пожелае на свой риск да вземе анадрол, дозировката е половин таблетка (25 мг) на всеки два дни, в комбинация с меки стероиди като примоболан или дека Анадролът е единственият анаболно-андрогенен стероиддоказан причинител на рак на черния дроб.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!